VI ER GRØNLANDS STØRSTE MARINE CENTER.

Sullissivugut pisiniartutsinnut toqqissisimanartumik misigisaqarfiusumillu aallaaveqarluta. Angallatisiniarninni kissaatigaarput tatiginartumik sullissinnaassallutit.

Grønlands bådcenter-imi angallatit tuniniakkavut uagut nammineq angallatisinissatsinni pingaartipparput pitsaassusaat aamma qaffasissumiinnissaat.
Ullutsinni angallatit pisariaqartippaat atortorissaarutit nutaaliaasut aamma sullissisut ilinniarluarsimasunik suliarineqarnissaat. Sulisoraavut ilinniarluarsimasut, sulerusussusillit aamma suliffeqarfik angallatinut mikisunut anginerusunullu naleqquttoq.
Taakku ilutigalugit ilinnut misigisaqarfiussaaq pitsaasumik misilittakkavut aqqutigalugit.

 

Vi arbejder for at skabe gode oplevelser for og sammen med vores kunder. Vi ønsker at være en pålidelig partner for dit bådkøb.
De mærker, som vi har valgt at forhandle hos Grønlands Båd Center, skal stå for samme kvalitet, som vi selv ønsker os af vores egen båd.

Nutidens både kræver desuden avanceret udstyr og veluddannet personale. Vi har et motiveret og veluddannet team og de rigtige rammer til at håndtere såvel små som store både. Dette sikrer dig en god oplevelse baseret på vores erfaringer.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok